billiga Skor
Valutor:
Sverige
  Logga in  |   Skapa konto   |   the shopping cart0 items
  • Snabb leverans!
  • Över 1400 SEK gratis leverans!
  • 30 dagar pengarna tillbaka-garanti!
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & Retur

Du har 50 dagar från leveransdatum till ett objekt utbyte mot ett utbyte eller en återbetalning. Titta på Du har 14 dagar returnera eller byta objekt Last of Sale Artiklar.

Icke-återanvändbara objekt

Endast en produkt accepteras för ersättning eller återbetalning Om oanvända, oskadade och i nyskick återvände. Alla Piercing skickades i Clear Plastpåsar och förseglad med en förseglad etikett Vad kunderna och se objekten och fortfarande utnyttja våra fantastiska returpolicy Men ska vi göra inte eller byta ut ett objekt från piercing Om vi ​​tror att den förseglade förpackningen öppnas eller manipuleras. Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

Om ett objekt är graverad vi kan erbjuda ett utbyte eller en full återbetalning. Men vi ska erbjuda en 50% återbetalning.

Byten / Returer Vanliga frågor

Vad ska jag göra om jag min fakturerings?

Oroa dig inte om du förlorar din faktura Du kan fortfarande ditt objekt. Tjäna upp till det objekt som du vill återvända och få dina uppgifter Din ordernummer (detta kan hittas på vår e-post eller genom att visa Beställningshistorik i din online-konto) och låt oss veta vad du skulle vilja byta eller återbetalning.

Hur lång tid det tar att vara en återgång till processen?

Från hemmet av ditt paket Vi åtar oss att din avkastning så snabbt som möjligt Processing - i allmänhet inom 48 timmar. På upptagen perioder av året, det tar sju dagar för att återgå till processen.

Kan jag byta till en dyr artikel?

Ja, om ersättningsdelen är dyrare än tillbaka objektet Ska vi kontakt med dig för betalning av skillnaden.

Vad händer när Poängen jag vill ha i utbyte blir slut?

Om vi ​​inte gör det objekt som du vill Exchange i lager, kommer du att bli kontaktad av vår kundtjänst inom 50 dagar och erbjöd ett alternativ artikel eller full återbetalning.

Hur länge måste jag vänta på en återbetalning?

Vi kommer att behandla din återbetalning så snart som möjligt vanligen inom 48 timmar efter mottagandet. Vi skickar dig till Let vet att vi har mottagna stationen och bearbetning e-post. En återbetalning kommer normal runda fem till sju dagar att visas i ditt konto, men det kan även bero på din bank.

Min punkt är felaktig och jag vill ha tillbaka det.

Varor klassificeras som felaktiga om de tas emot skadade, eller när ett tillverkande fel inträffar inom 50 dagar efter köpet. Notera: Objekt som är skadade på grund av slitage inte anses vara felaktiga. Om du tror att din produkt defekt Kontakta oss för att få råd om hur man vill Återgå sökandet efter en reparation / ersättning om returneras inom garantiperioden.

Avbryta eller ändra en Order

Och Kontrollera din lokala Beställningar försiktighet, eftersom vi kan göra gällande några ändringar när vi har den fått. Om du vill ha produkter Lägg till din beställning Ska du göra en ny beställning.

Om dig information på din leverans adress att ändra, ta bort poster utanför din beställning av ordern att avbryta, kontakta kundtjänst mellan 8: 30-17: 30, måndag till fredag ​​(utom helgdagar)

Konsumentavtal förordningarna 2013

Denna lagstiftning ger dig Nästa Ångerrätt Om du köper på nätet eller per telefon: Du har rätt att häva kontraktet under förutsättning att du öva din rätt Högst 14 dagar efter den dag du varorna eller tjänsterna.

Sverige Parti- Skor Outlet

Copyright © 2019 www.yogasisters.se. Powered by Sverige Parti- Skor Outlet
Du har IP-adress: 3.93.75.30     adidas Gymnastikskor , vans authentic , ecco Dam , converse all star ox , ugg stövlar